Hjertelig velkommen Mr. Steve, daglig leder for Redco equipment sales Ltd., Canada, til å besøke selskapet vårt og gi veiledning til arbeidet vårt.

Den 23. april besøkte Mr. Steve, daglig leder for Redco equipment sales Ltd., Canada, Cepai Group sammen med sin kone.Liang Yuexing, utenrikshandelssjefen i Cepai Group, fulgte entusiastisk med ham.

1

I 2014 dannet den kanadiske kunden Redco et produktforsyningsforhold med oss, som er en av de mest trofaste kundene til Cepai Group.Mer enn 11 millioner amerikanske dollar i salgsordrer ble signert.I årene med salgssamarbeid har vi bygget opp et sterkt tillitsforhold, fra partnere til utenlandske venner, besøker hverandre hvert år, og kommer med en rekke fornuftige forslag til vår produksjon og drift.

Under besøket sjekket Mr. og Mrs. Steve hovedsakelig selskapets produksjonsordrer. Med økningen i bestillingsmengdene er leveringstiden for produktene også strammere.Mr. Steve og hans kone håper at selskapets produksjonsavdeling vil samarbeide fullt ut og levere varer på forhånd.I mellomtiden fremmer de forslag til ulike detaljer ved produkter i produksjonsprosessen.

2

På kvelden var styreleder Mr. Liang vertskap for en familiemiddag for Mr. Steve og hans kone.Under middagen snakket han om mulighetene for forretningssamarbeid mellom oss og lykkeønskninger til familien deres.Han håpet at Cepais vennskap med Redco ville vare evig!


Innleggstid: 18. september 2020